سیب زمینی شیری یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۶ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
شیر۱ لیوان
آب½ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یا چدار۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه سیب زمینی شیری
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی شیری خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم تا نشاسته شان از بین برود.

مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود. در ادامه سیب زمینی های نگینی را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
 
مرحله سوم
حالا شیر را به همراه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت حدودا ۲۰ دقیقه بپزند. حالا هر چند لحظه یک بار قابلمه را تکان می دهیم تا سیب زمینی ها به صورت یکدست بپزند.

مرحله چهارم
در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه مخلوط سیب زمینی را درون یک ظرف مناسب فر می ریزیم، سپس روی سیب زمینی ها را با پنیر پیتزا یا چدار می پوشانیم.

مرحله پنجم
پس از اینکه فر به طور کامل شد، ظرف حاوی سیب زمینی را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پنیر روی سیب زمینی ها به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه پنیر ذوب شد، فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم.
 
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم روی پنیر به طور کامل طلایی شود. در نهایت ظرف را از فر خارج می کنیم، سپس سیب زمینی شیری را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان
منبع: چی شی