یک و دو سوم پیمانه آرد سفید ، یک پاکت خامه صبحانه ، مخلوط کنین تا خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو داخل نایلون بزارین و یکساعت استراحت بدین
سطح رو آرد پاشی کرده و خمیر رو با وردنه باز کنین . به این صورت مستطیلی برش بزنین. روی شیرینی ها رو هم چند برش ایجاد کنین. توی تابه روغن فراوان بریزید و شیرینی هارو سرخ کنید. پشت و رو کنید تا هر دو سمتشون کامل سرخ بشه. روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. این شیرینیای خوشمزه در کنار یه چای داغ خیلی میچسبه . میتونین روشون پودر قند الک کنید و یا حتی اگه خامه قنادی بزنید ، دقیقا مثل شیرینی ناپلئونی میشه.
نوش جان

منبع: @pluss_mag