🔷یدونه سینه مرغ پخته شده
یدونه سیب زمینی پخته شده
نمک ، آویشن ، پودر سیر ، پودر پیاز و ادویه پیتزا با هم مخلوط کنید تا بافتش خمیری بشه.
🔷 به اندازه یه گردو از مواد بردارید وسطتشو گود کنید ، پنیرپیتزا بزاریدو قلقلی کنید.
🔷 اول داخل ۲ تا تخم مرغ هم زده و بعد داخل پودر پانکو بغلطونید میتونید اینکار چندبار تکرار کنید تا قسمت سوخاری توپکا بیشتر بشه
🔷 در آخر هم داخل روغن داغ و فراوون سرخشون کنید من از سرخ کن رژیمی استفاده کردم دلیل ترک خوردن توپکامم اینه که کاملا بدون روغن درست شده
منبع: @fiuz.food