قبل از اینکه مواد لازم و بگم یه نکته مهم کاربردی رو بگم بهتون:

 بهتره تو غذاهایى که بادمجون دارن فلفل استفاده نکنید یا اگه استفاده کردید خیلى کم باشه مى دونید چرا؟ چون اگه بادمجون تلخ یا ته مزه تلخ داشته باشه استفاده از فلفل طعم تلخ و تشدید مى کنه 

مواد لازم براى شش نفر
بادمجان قلمی یا دلمه اى ۸تا۱۰ تا
گوشت سر دست یا گردن گوسفندى۷۰۰گرم
لوبیا سفید ۳۰۰گرم
پیاز سرخ کرده ۳تا
کشک سائیده یک پیمانه
نمک و زردچوبه و خیلى کم فلفل سیاه
نعنا خشک و سیرو گردو هم براى تزیین استفاده کردم

ویدئو از madam_rad