کافیه یک لیوان خرمارو دونه هسته و کلاهکسو بگیرید(دوست داشتید پوستشم میتونید بگیرید)بعد داخل یک تا یک نیم قاشق غذاخوری روغن محلی یا کره داخل ماهیتابه بریزید و خرمارو تفت بدید اونقدر تفت بخوره رو شعله ملایم که ته نگیره و نسوزه فقط خوب پوره بشه من اواسط کار داخل ماهیتابه خوب کوبیدمش بعد ادویه مثل دارچین و هل و زنجبیل بسته به طبع خودتون به اندازه نصف قاشق چایخوری اضافه کنید خوب که ترکیب شد امادس تقریبا ده دقیقه داخل ظرف مد نظر پهن کنید
با نون میشه ی میان وعده باشه یا کنار چایی موقع افطار و سحر عالی و مخصوصا این دسر محلیرو کنار انواع غذاهایی که طبع سردی داره نوش جان میکنن
بعضی ها از ترکیب ارد هم استفاده میکنن من‌نمیزنم چون با چایی ممکنه ترش کنید
اگر دوست دارید خرماتون برشته تر بشه زمان بیشتری رو شعله ملایم تفت بدید
نوش جان‌

منبع: basaligheha