کباب ها انواع مختلفی دارن و جزو پرطرفدارترین و قدیمی ترین غذاهای ایرانی محسوب میشن. کباب یه جورایی شناسنامه ی غذای ایرانیه و به روش های مختلفی هم میشه تهیه ش کرد؛ ولی شما تا حالا کباب کوبیده ی مرغ خوردین؟ این کباب خیلی راحت درست میشه و با موادی که من بهش اضافه کردم طعم بی نظیرش مستتون میکنه! پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتش رو ببرید و اگه حوصله ی به سیخ کشیدن کباب مرغ رو هم ندارین میتونین مواد نهایی رو توی ماهیتابه بریزید و دو طرفش رو سرخ کنید تا به هیچ وجه لذت خوردن این غذای لذیذ رو از دست ندین❤️
مقدار مواد لازم کباب کوبیده مرغ برای چهار الی پنج نفر:
مخلوط سینه و ران مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
جعفری خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: ۱/۵ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری
لیمو ترش: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر.
و پودر نون سوخاری در صورت نیاز نصف لیوان
منبع: mrchef.iran