بریم سراغ آموزش این ته چین جذاااب⠀
مواد لازم:⠀
سینه مرغ ۱ عدد⠀
برنج ۳ پیمانه⠀
تخم مرغ ۴ عدد⠀
زرشک کاراملی (زرشک و شکر و کره و زعفرون)⠀
خلال پسته و بادوم یا هر مغز دیگه ای که دوست دارین⠀
پیاز داغ⠀
روغن کنجد ۳/۴ لیوان⠀
ماست چکیده یک لیوان سر پر⠀
زعفران دم کرده غلیظ ⠀

 این نکات رعایت کنید: ⠀
برنج نباید زیاد بجوشه و باید دون دون باشه⠀
آب مرغ بذارین غلیظ بشه حتما⠀
ترجیحا پیاز داغ حذف نکنید⠀
درجه فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت و نیم . فر از قبل گرم کنید حتما⠀
بعد از یک ساعت و ربع قالب از فر دربیارید فویل رو بردارین و به مدت یک ربع مجدد داخل فر بذارین تا روی ته چین برشته بشه.
داخل قابلمه یا ماهیتابه هم میتونید درست کنید.

منبع:delona_tasty⠀