کنگر گیاهی است که فصل بهار در طبیعت رشد می کند. البته این گیاه کوهی دورنگ سبز و زرد دارد و خارهای زیادی دارد. این گیاه خودش تکثیر میشود و رشد میکند. لازم به ذکر است که طرز برداشتن و چیدن آن به این صورت است که با یک بیلچه ریشه ی آن را از خاک بیرون می آوریم و برگ ها را دور میریزیم و ریشه را برای خورش کنگر استفاده میکنیم. کنگر، طبع گرمی دارد و مصرف آن برای بدن مفید است.
مواد لازم:
کنگر ۱ کیلو
گوشت ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی بدون پست ۱ عدد
لیمو ترش ۲ ق.غ
سبزی جعفری ۲۰۰ گرم
نعنا ۵۰ گرم
زعفران ۱ ق‌.غ
ادویه:
نمک ۱ ق.چ
زردچوبه ½ ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.چ
برگ بو ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
کنگر و اخرای سبزی تفت بدین کمی نرم بشه
وسطای پخت گوشت سبزی و کنگر و اضافه کنید . ۲۰ دقیقه اخر نمک و آبلیمو یا آبغوره و اضافه کنید .
منبع: mr.foodx