کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته می شود.

روش اول تهیه کیک اکلز
مواد لازم کیک اکلز برای ۸ عدد 
   کره ۲۵۰ گرم 
آرد معمولی۳۵۰ گرم 
  آب لیمو۱/۲ لیمو
مواد داخل کیک
 کره ۲۵ گرم
 کشمش ۲۰۰ گرم 
 پوست لیمو خشک شده ۵۰ گرم 
 شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar ) 100 گرم 
 دارچین ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل و زیره سبز به میزان لازم
پوست کامل لیمو یا پرتغال ۱ عدد 
 سفیده تخم مرغ ۱ عدد  برای رویه
  دستور تهیه کیک اکلز
کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید سفت شود.
آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید سپس آبلیمو و ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیری شکل شود.
خمیر را با وردنه با ندازه ۲۰ * ۳۰ باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید. 
سه بار این کار را تکرار کنید و سپس اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی میز کار بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. 
بقیه کره را به همراه کشمش و  پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد از روی حرارت بردارید. 
خمیر را به اندازه ۱۲ سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد ۸ عدد قالب بزنید و از مواد کشمشی رویش بگذارید. 
بقیه خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبه ها رابه هم بپیچانید که موادش بیرون نریزد. 
با قلم مو رویشان سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود. 
این کیک را میتوانید برای عصرانه همراه با چای و قهوه سرو نمایید.