خیلی گشتم ببینم این دقیقا حلوای کجاست ولی منطقه خاصی و پیدا نکردم . 
موادی که نیاز داریم:
شکر ۱ پیمانه تقریبی ۲۰۰ گرم
آب ۱.۵ پیمانه تقریبی ۳۰۰ میلی لیتر
زعفران هرچقدر دوست داری
اصولا شربت که درست میکنن شکرش از آب بیشتر (ولی از نظر من خیلی شیرین میشه و ترجیحم کم‌شیرین)
.
آرد قنادی ۱ پیمانه که میشه ۱۲۵ گرم‌ اگه از ۳ صفر استفاده کردین ۱۰۰ گرم یا کمی کمتر از ۱ پیمانه
شیر خشک ½ پیمانه چه فله ای چه نیدو خیلی مهم نیست .
کره ۵۰ گرم
روغن ¾ پیمانه تقریبی ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم
.
اول آرد و شیر خشک و الک کنید بعد روغن و کره و اضافه کنید خوب بهم بزنید باید مایع شلی بدست بیاد .
میره روی حرارت خیلی کم بیست دقیقه ای باید هم بزنید تا نسوزه و رنگشم‌نسکافه ای بشه . اگه احساس کردی خشک شد کمی‌روغن بهش اضافه کن . (ارد و شیر خشک ها متفاوت )
.
شربتم اروم‌اروم‌بریز و تند تند بهم بزن . زیر ماهیتابه خاموش باشه و تا زمانیکه حالت کشدار نشده هم‌بزن . اگه دیدین سفت بود کمی شربت یا آب جوش اضافه کنید . خیلی مهم‌نیست .

از صفحه مستر فودکس