این دسر نه تنها برای چشم‌ها جذاب است بلکه با طعم دلپذیر و منحصر به فرد خود، قلب‌ها را نیز تسخیر می‌کند. پس بیایید دست به کار شویم و قدم در مسیر خلق این شاهکار بگذاریم.

موادلازم
پودر ژله کیوی ۱ بسته
پنیر خامه ای  ۲۵۰گرم
شیر ۱پیمانه
کیوی ۶ عدد رسیده
شکر ۱پیمانه
پودر ژلاتین ۲ق غ

روش تهیه
۱)یک بسته پودر ژله کیوی رو در نصف  لیوان آب جوش حل میکنیم و میزاریم کنار،
۲)کیوی ها رو پوست گرفته و با مقداری شکر (بدون اضاغه کردن آب)میزاریم روی حرارت تا کمی پخته بشه و پوره ش میکنیم و کنار میزاریم
۳)۲ق غ پودر ژلاتین رو  روی یک چهارم پیمانه آب سرد ریخته و مخلوط میکنیم و بعد در ماکروفر یا روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا ذوب بشه و کنار میزاریم 
حالا میریم سراغ دسر جذابمون:
۲۰۰گرم پنیر خامه ای رو با یک پیمانه شکر و یک پیمانه شیر مخلوط میکنیم
مقداری از مواد رو کنار میزاریم،به اون قسمت بیشتر موادمون پوره کیوی خنک شده و پودر ژله کیوی حل شده و مقدار خییییلی کم رنگ غذای سبز اضافه و مخلوط میکنیم
و سپس داخل قالب رو کمی چرب میکنیم و کِرِم کیوی رو داخل قالب ریخته و ۳تا ۴ساعت در یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره 
از قالب خارج کرده و از مواد کِرِم که کنار گذاشته بودیم رو با ژلاتین حل شده مخلوط و در قسمت وسط قالب ریختم  و دوباره در یخچال گذاشتم تا خودش رو بگیره و خارج کردم و با خامه فرم گرفته تزیین کردم