دلمه برگ مو از مجلسی ترین و محبوب ترین دلمه های ایرانی محسوب میشه،جالبه بدونید که دلمه برگ مو علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل سرو میشه، در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
دلمه برگ مو در شهرهای مختلف کشورمون با روش های متفاوتی طبخ میشه. در برخی شهرها به غیر از مواد اصلی دلمه موادی مانند زرشک ، ماست و رب گوجه فرنگی و رب انار به آن اضافه می کنند. مثلا تو این دستور به جای سرکه در سس دلمه می تونید از رب انار هم استفاده کنید.
خلاصه اینکه سلیقه ای هستش،و در هر صورت خیلی خوشمزه ست.
برای ۴ نفر:
پیاز ۲عدد
برنج ۲ لیوان
لپه ۱۰۰ گرم
سبزی دلمه ۲۰۰ گرم شامل سبزیجاتی مثل جعفری ، نعناع ، مرزه ، شوید ، ترخون و پیازچه
در شهرهای مختلف،سبزیهاشون کمی فرق داره،اما سبزی اصلی دلمه همینها هستند.
کره: ۳۰گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برگ مو ( درخت انگور ) به میزان کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
برای سس:
سرکه:نصف فنجان
آب:نصف فنجان
شکر:۱ق چ”قابل حذفه”
منبع: nadiaa_cook