یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با دو سوم لیوان آب جوش حل و بنماری کنین
نصف لیوان بستنی یخ زده رو تو ژله ی گرم بریزین و زیاد هم نزنین تا با گرمای ژله ذوب بشه
اینجوری ژله رولی دو فاز میشه
کف سینی ۲۰ در ۳۰ رو مرطوب کنین و نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله رو تو سینی بریزین و بذارین ۴۵ دقیقه تو یخچال
با چاقو مثل تصویر برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی شکل گل بشه یک سمتش رو به صورت دالبری و یک طرفش رو صاف برش بزنین
نکته: مقدار اب و بستنی و سایز سینی و تایم تو یخچال موندن ژله رولی مهمه هرکدوم طبق رسپی نباشه ژله رولی ترک میخوره
برای ژله شفاف:
هر بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین
برای ژله مات:
هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر یا بستنی بریزین
یک چهارم لیوان ها رو با ژله ی دلخواه پر کنین
بعد از اینکه ژله ی تو لیوان سفت شد
ژله رولی رو وسط لیوان بذارین و یک قاشق ژله بریزین بذارین ببنده تا ژله رولیا فیکس بشن و تکون نخورن
ژله ای که برای قسمت بالای لیوان انتخاب کردین باید کاملا سرد باشه
ژله رو تو لیوان بریزین و روی لیوان رو با سلفون بپوشونین و لیوان رو به صورت وارونه بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه
بعد از چند ساعت میتونین سلفون رو بردارین
ژله ی میان تهی شما آمادس 😍
منبع: zhele_tak