یه لاپلوییِ خاص و خوشمزه که مطئنم طرفدارش میشی.
تو این دستور پخت، ماهیچه تو مرحلهی اول قدری میپزه و با پیاز، سیر، هویج و ادویه مزهدار میشه …
وقتی لابهلای برنج میرن عطر و طعمشون با هم ترکیب میشه و یه تجربهی لذیذ رو خلق میکنه
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۵ حبه
ماهیچه
زردچوبه تازه یا پودر
برگ آویشن
زعفرون
برنج
نمک و فلفل
*تفت دادن ماهیچه در روغن
*اضافه کردن پیازهای خلالی شده و سیر له شده
*اضافه کردن ادویههای دلخواه (نمک، فلفل، دارچین و … )
*ریختن آب و پختن
*جدا کردن گوشت ماهیچه از استخوان
*ریختن روغن و زعفران دمکشیده کف قابلمه
*ریختن یک لایه برنج آبکش، یک لایه ماهیچه و مخلفات
*دم کشیدن برنج
از صفحه لقمه
محصولات بخش فروشگاه