بریم سراغ طعم دار کردن ماهی
ادویه مخصوص ماهى
نمک، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل سفید، فلفل قرمز، زنجبیل
میتونید قبل از زدن ادویه کمى زعفران هم به ماهى بزنید
من از اسپرى روغن زیتون استفاده کردم
داخل ماهى
سیر، پیاز، کرفس، کمى تره و جعفرى، گوجه
بعد شکم ماهى رو با خلال دندون یا نخ ببندین
میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید و حتما ماهى رو براى نیم ساعت یا یک ساعت بذارید تا خوب طعم دار بشه
لاى فویل بپیچید و براى ۴۵ دقیقه داخل فر که از قبل با دماى ۱۸۰ درجه گرم کردین قرار بدین
بهتر بعد از این زمان فویل و بردارید و براى ۱۰ دقیقه شعله بالا فر رو روشن کنید تا پوست ماهى کمى ترد بشه
راستی ماهی قزل آلا رنگین کمان تیغ کمی داره و یکم چرب هست
از صفحه علی سینا اکبری