اگر اهل دلمه برگ مو هستید این روش رو امتحان ونوش جان کنید
من برای درست کردن دلمه
یک لیوان لپه رو میزارم کامل بپزه یک لیوان برنج رو هم روز قبلش خیس میکنم
یک عدد پیاز درشت رو نگینی وسرخ کنید ۵۰۰گرم گوشت چرخ شده رو اضافه وبا زردچوبه فلفل تفت بدید اگر دلمه رو ترش میخورید میتونید نمک هم بریزید ولی اگر شیرین درست میکنید نمک به موادتون نزنید لپه برنج رو داخل صافی بریزید تا آبش کشیده بشه وبه گوشت اضافه کنید
از سبزی های معطر برای دلمه استفاده کنید من از ۳۰۰گرم سبزی پلویی و۲بسته ترخون استفاده کردم
سبزی ها رو هم خرد کردم وبه مواد گوشتی اضافه ومخلوط کردم حالا موادمون آماده است
برگ های انگور که بهترهست از برگ انگور عسگری استفاده کنید برگ ها رو داخل یک ظرف گود بزارید آب جوش روی اونها بریزید وروشون رو بپوشونید وبزارید نیم ساعتی بمونه
دلمه هاتون رو بپیچید وداخل قابلمه بچینید پیاز سرخ شده اضافه کنید برای این مقدار مواد من حدود ۲لیوان شکر نصف لیوان ابغوره روی دلمه ها ریختم وداخل یک قابلمه دیگه روغن رو بزارید داغ بشه وبعد نصف ق چ زردچوبه اضافه وسرخ کنید وبریزید روی دلمه هاتون حدود ۲تا۳لیوان آب روی دلمه ها بریزید ویک بشقاب روشون بزارید واجازه بدید با شعله ملایم بجوشه تا پخته بشه حدودا ۴۵دقیقه تا یک ساعت
امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
نوش جان
منبع: brotchen.kuchen