مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۴الی۵ عدد بادمجان
۲ عدد هویج رنده شده
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
گردو خرد شده
سس مایونز
روغن (برای سرخ کردن)
نمک ،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا فیله های مرغ را با نمک و ادویه آبپز کرده و ریش ریش کنید،در یک تابه پیاز نگینی و قارچ خرده شده را تفت دهید نمک و ادویه بزنید و کنار بگذارید،بادمجان ها را با پوست ورقه ای نازک برش بزنید و مقداری نمک روی انها بریزید و اجازه دهید 15_20 دقیقه استراحت کنند تا بادمجان ها آب بندازند.بعد آب اضافی آنها را بگیرید و در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کرده و روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود.سپس یک قالب مناسب را انتخاب کنید،کف و دیواره آن را با سلفون بپوشانید، مطابق ویدیو بادمجان ها سرخ شده را روی دیواره و کف قالب بچینید،بعد به ترتیب یک لایه مرغ ریش ریش شده،سس مایونز،هویج رنده شده،دوباره سس مایونز،مخلوط قارچ و پیاز،سس مایونز و در نهایت گردو خرد شده را بریزید و لبه های بادمجان ها را برگردانید،سپس قالب را برای 3_2 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید،نوش جان
منبع: @khoshmaze_tarina