دلتا/ سبزیجات این سوپ دلخواه است و شما می‌توانید به دلخواه خود آن را تغییر دهید.
 سوپ سه سوته یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و سریع برای تهیه یک سوپ خانگی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می‌توانید با سبزیجات دلخواه و ران یا سینه مرغ تهیه کنید. شما می‌توانید برای سرعت بیشتر در کار، مرغ را در زودپز بپزید تا در عرض کمتر از ۲۰ دقیقه مرغ شما بپزد. شما می‌توانید این سوپ را برای مهمانی و مجالس نیز تهیه کنید. 

مواد لازم برای تهیه سوپ سه سوته
هویج ۲ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
ران ۱ عدد
جو پرک ۱ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری
جعفری و گشنیز ۴ قاشق غذاخوری
زرشک به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
 
طرز تهیه سوپ سه سوته
مرحله اول
ابتدا هویج و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید و رنده یا نگینی خرد کنید. جو پرک را نیز بشویید و ۱۰ دقیقه خیس نمایید. پیاز را نیز نگینی خرد کنید. می‌توانید مواد را در زودپز بپزید تا زودتر درست شود.

مرحله دوم
در ادامه پیاز را به همراه مرغ و ادویه‌ها خوب تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. هویج و سیب‌زمینی و گوجه خردشده یا پوره‌شده را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها روی مواد آب جوش بریزید و در قابلمه یا زودپز را ببندید و بگذارید تا مواد و مرغ خوب بپزد.

مرحله سوم
مرغ را از قابلمه خارج کنید و داخل بشقاب قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را ریش ریش کنید و دوباره داخل قابلمه برگردانید. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس سبزی خردشده را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا رب رنگ باز کند.

مرحله چهارم
در ادامه جو پرک را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا لعاب بیندازد و نرم شود. جعفری و گشنیز را ساطوری خرد کنید. سپس به همراه کمی زرشک به مواد سوپ اضافه نمایید و هم بزنید. در انتها نمک سوپ را اندازه و به دلخواه لیموترش بریزید. اگر به دستور تهیه آش و سوپ علاقه دارید، طرز تهیه آش ترش ارومیه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه سوپ سه سوته
اگر در تمام مراحل از زودپز استفاده کنید در کمتر از ۱ ساعت سوپ جاافتاده و خوشمزه‌ای خواهید داشت.
افزودن زرشک دلخواه است.
می‌توانید از نخود یا ذرت نیز استفاده کنید.
به دلخواه می‌توانید از سینه یا بال مرغ نیز استفاده کنید.