دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر سرد۱ لیتر
آرد۱ فنجان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
شکر۱ فنجان
زرده تخم مرغ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری۱۰۰ گرم
کره۶۰ گرم
آب سرد۱ لیوان
طرز تهیه دسر سوپانگل 
مرحله اول
برای تهیه دسر سوپانگل خوشمزه ابتدای کار شیر سرد را درون یک قابلمه گود می ریزیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و درون شیر الک می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به همراه شکر و زرده تخم مرغ به شیر اضافه می کنیم.
 
مرحله دوم
حالا مواد را با کمک لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
 
مرحله سوم
در این مرحله شکلات تلخ یا شیری را به همراه کره به مواد دسر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات و کره با حرارت مواد ذوب شوند. در ادامه اجازه می دهیم دسر کاملا خنک شود، سپس ظرف های سرو را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم
حالا آب سرد را به دسر اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. توجه داشته باشید که این دسر معمولا در ظرف های تک نفر سرو می شود.
 
مرحله پنجم
در این مرحله ظرف ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسرها خودشان را بگیرند و سفت شوند. در نهایت دسرها را از یخچال خارج می کنیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.