اولین باری که این سیب زمینی و امتحان کردم توی یکی از کافه های آنتالیا بود . کافه موزیک . به همراه برگر مخصوص خودشون که انقدر خوشمزه بود از مدیریت کافه خواستم به اشپزخونه برم و ببینم چطور آماده میکنن .
سیب زمینی زرد وپوست نازک ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
ادویه ها:
فلفل سفید یا سیاه ½ ق.چ
پودر آویشن ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اسموک ۱ ق.م
اورگانو ۱ ق.م
پودر سیر ۱ ق.چ
.
روغن مایع ۴ ق.غ
پودر پنیر پارمسان ۴ ق.غ
نمک به مقدار لازم بعد از پخت .
.
مواد دیپ پنیر :
آرد ۱ ق.غ
کره ۲۵ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۱.۵ لیوان
پنیر ورقه ای چدار ۱ بسته یا میکس چدار و پارمسان
اگر دوست داشتین به دیپ نمک ، فلفل سفید ، پاپریکا ، آویشن هم میتونید بزنید .
زمانیکه شیر و اضافه کردین نزارین خیلی غلیظ بشه و پنیر و بریزین .
.
مدت زمان پخت اولیه سیب زمینی در آب و نمک ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیلی نباید نرم بشه .
حتما شوک آب سرد بدین تا کاملا از گرما بیوفته و حتما خشک کنید .
دمای پخت در فر ۲۰۰ درجه حرارت از بالا و با فن روشن .
فر گازی از کف هست و باید وسطای پخت زیر و رو کنید . اخرای پخت گریل و بزنید تا برشته بشه.
از صفحه mr.foodx