شیرینی حاج کریمی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه شهر قزوین است که با طعم های متنوعی پخته می شود

مواد لازم شیرینی حاج کریمی
آرد برنج ۲۵۰ گرم
آرد قنادی ۲۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
روغن جامد۲۰۰ گرم
پودر قند۱۷۵ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
ماست۳۰ میلی لیتر
مواد میانی شیرینی
پودر پسته ۱۷۵ گرم
پودر قند۲۵ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی حاج کریمی 
مرحله اول
برای تهیه شیرینی حاج کریمی مخصوص در ابتدای کار روغن جامد را به همراه پودر قند و پودر هل ردون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم.
 
مرحله دوم
هر تخم مرغ را کمی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم. در ادامه ماست را اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه جمع شود. در ادامه روی خمیر را می پوشانیم و اجازه می دهیم ۳ ساعت استراحت کند.
 
مرحله چهارم
در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور پودر پسته را به همره گلاب، روغن، پودر قند و پودر هل درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنند، سپس به اندازه یک فندق از مواد بر می داریم و گرد می کنیم.

مرحله پنجم
تمام مواد را به همین صورت شکل داده و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم.
 
مرحله ششم
خمیر را به قطر نیم سانتی متر روی سطح کار باز می کنیم، سپس چند عدد از گلوله های فندقی روی آن قرار می دهیم، سپس به اندازه نصف گردو از خمیر بر می داریم و پس از باز کردن روی مواد میانی قرار می دهیم.
 
مرحله هفتم
در این مرحله روی خمیر را با مهر دلخواه مهر می کنیم، سپس درون سینی فر می چینیم، به همین ترتیب تمام مایه شیرینی را آماده کرده و درون سینی فر می چینیم. در آخر سینی را درون فر قرار داده تا شیرینی ها به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزند.