مواد لازم:
گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو
دنبه ۵۰ گرم
نخود۱۵۰ گرم
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
گوجه۳ عدد
رب ۳ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،
مرزه خشک ۱/۵ قاشق غذاخوری(حذف نشود)
لیمو عمانی ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر دو حبه

نکته ها:
🧅کف روی گوشت که سیاهه و بعد از به جوش آمدن جمع میشود را بگیرید
🧅رب را با زردچوبه حتما سرخ کنید و بعد طبق ویدیو بقیه مواد را مخلوط و اضافه کنید
🧅نمک را از ابتدا به آبگوشت اضافه کنید
🧅برای داشتن یه آبگوشت خوشمزه ما نیاز به مدت زمان طولانی و شعله ملایم داریم
🧅حتما مرزه رو طبق ویدیو در همان دو مرحله اضافه کنید
🧅مقدار مواد رو حتما رعایت کنید
🧅 قسمت کوبیدن دنبه رو حتما مثل من انجام بدید
.حالا شما بگید راز خوشمزه شدن آبگوشتتون چیه؟
و البته که من طرفدار آبگوشتم تا دیزی😅کار درستا بگن فرقش چیه؟

منبع: hiva_food_gallery