سلام طلاعاتتون قبول باشه دوستای مهربونم امروز آموزش بی دردسر ترین و بی قلق ترین بامیه رو داریم که تو کل دنیا معروفه و کلی خاطر خواه داره، اصالتش برای اسپانیا هست و اسم اصلیش چوروس اسپانیایی🤤
مواد لازم:
آب… یک لیوان
کره… هشتادگرم
شکر… یک قاشق
تخم مرغ… سه عدد
وانیل… نصف قاشق چایخوری
(شکلات و مخلوط شکر و دارچین برای سرو)
.
بامیه هارو داخل روغنی که داغ نیست ماسوره بزنید و اجازه بدید با حرارت متوسط رو به کم خیلی آروم سرخ بشه تا پوک و ترد بشه🌱🙏🏻
محصولات بخش فروشگاه