ماهی سرخ شده و حشو دو جزو جدانشدنی پای سفره ی ما جنوبیهاست، اگه مذاقتون با تندی جور باشه.حشو سس تند پیاز و گشنیزه محبوب ماهایی که عاشق غذاهای تندیم. البته میتونید با فلفل کم هم بپزیدش.حشوی تو شکم ماهی با حشوی کنار ماهی سرخ شده با هم کمی فرق دارن.حشوی کنار ماهی پیازهای خلالی و گشنیز کمی داره.دو تا پیاز و یه بوته سیر و یه مشت گشنیز خرد شده با ترکیب سیر کوبیده و  زردچوبه و فلفل این معجون خوشمزه رو میسازه.ماهی هم که هر چی گوشتی تر باشه عالیتره.ماهی تازه بوی دریا میده و نیاز به طعم دار کردن نداره.من فقط از زردچوبه استفاده کردم.اگر ماهیتون یخیه میتونید از ترکیب ارد و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و زنجبیل و فلفل استفاده کنید. کنار این ترکیب عالی رشته برنج میچسبه.رشته خلالهای باریک خمیر آرده که با دستگاه خاصی برش میزنن و بعد از خشک شدن و بو دادن یا سرخ کردنش با برنج مخلوط میشه و به برنج یه مزه ی بهشتی میده.
امیدوارم این غذا رو بپزید و لذت ببرید.

منبع: daryasito