اول بگم که طعم برنج و مرغش انقدر جدید و خاصه که از خوردنش سیر نمیشی
برای سس
دوتا گوجه فرنگی 
سه حبه سیر 
۲ق.غ رب انار
۲ق.غ سرپر ماست 

یک ق.غ رب گوجه فرنگی 
نصف ق.غ سس چیلی تای
۲ق.غ روغن زیتون
آب نصف یک لیموترش تازه
و زست لیمو هر طرف یکبار فقط روی رنده کشیده بشه که تلخ نشه
ادویه ها؛ 
زنجبیل ،زردچوبه، پاپریکا دودی،آویشن، دارچین و پودر هل و پودر تخم گشنیز نصف ق.م نمک ۲ق.م 
ادویه های برنج برای یک و نیم پیمانه 
نصف ق.م پودر سیر و پیاز و یک چهارم ق.م پودر تخم گشنیز نمک ۱/۵ ق.چ
کره هم ۲۰ گرم
دمای فر از قبل گرم شده
اول پخت مرغ نیم ساعت با دمای ۲۵۰ 
درجه و بیست دقیقه دمای ۱۷۰ درجه بدون فویل 
ویدئو: اینستاگرام fatima_modernstyle