خوردن افطاری مقوی و سبک در ماه رمضان یکی از اصلی‌ترین راه‌کارهایی است که باعث می‌شود در طول این ماه پر فیض و برکت بدنی سالم داشته باشیم.
 

مواد لازم:
– سیب زمینی                ۱ کیلو
– روغن زیتون                ۱ قاشق غذاخوری
– خامه ترش                  یک چهارم پیمانه
– پنیر پیتزا                    یک سوم پیمانه
– نان خشک خرد شده    یک چهارم پیمانه
– ذرت پخته شده           یک چهارم پیمانه
– پیازچه                       ۵ عدد
– فلفل تند                    به میزان دلخواه
– نمک                         به میزان لازم

طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید؛ سینی فر را با فویل بپوشانید؛ در یک کاسه؛ سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.
سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند. بعد از این زمان؛ سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن؛ سر سیب زمینی را برش دهید.
یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی رابه گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید، قسمت هایی از سیب زمینی راکه با قاشق خالی می‌کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
ذرت؛ پنیر؛ خامه ترش؛ پیاز چه و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد رابا پنیر و خرده نان بپوشانید، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های‌ نان تست شوند.