‎مواد لازم این دسر:
‎انجیر خشک (به تعداد نفرات می توانید تهیه کنید)
‎- گردو
‎-۱ قاشق چایخوری شکر
‎-۲ لیوان آب
خامه
پودر پسته
‎روی انجیرها آب داغ می ریزیم و استراحت می دهیم تا نرم شوند سپس سرها را برش می دهیم و از لبه ها به سمت وسط فشار می دهیم و به شکل گودی در می آوریم و وسط آن گردو می گذاریم و فشار میدهیم
‎ ۱ لیوان شکر و ۲ لیوان آب روی آن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم و بعد از اینکه با حرارت متوسط ​​شروع به جوشیدن کرد روی حرارت ملایم می گذاریم تا انجیر نرم شود . انجیر نرم شده را می گذاریم خنک شود و با خامه روی آن را تزئین و سرو می کنیم
‎😋از این دسر نهایت لذت رو ببرید😍
‎نوش جان 😍😋