مواد لازم :
نعناع:۱۰۰گرم
گشنیز:۲۰۰گرم
خالواش/کوت کوتو۲۰۰گرم
نمک:دو ق غ سر پر
.
🟢 طرز تهیه :
سبزی ها رو میشوریم و بعد از اینکه خشک شد داخل چرخ گوشت یا مولینکس و یا غذاساز دو دور به همراه نمک چرخ میکنیم علت مصرف نمک موقع چرخ کردن جلوگیری از سیاه شدن سبزی و سبزتر شدن دلارمون هست
دِلار خوشمزه مون حاضر شد به همین راحتی 🥰
نوش جان 😍💚
🟩نکته :
برای نگهداری دِلار بهتره اون رو داخل فریزر نگهداری کنید تا سبز و خوش عطر بمونه😇
اگر خالواش در دسترس نبود میتونید با نعناع و گشنیز درست کنید البته که با خالواش عطرش خیلی بهتره🙂
منبع: @forouzan.home 👩🏻‍🍳♥️