بنویسم/ رشته پلو از آن دسته غذاهایی است که دستور پخت های متفاوتی دارد. در این پست طرز پخت رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت ارائه شده است.
 رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که به روش های مختلف و متفاوتی در مناطق مختلف کشور درست می شود. برخی از مردم رشته پلو را به عنوان غذای شب چهارشنبه سوری و برخی دیگر به عنوان غذای شب سال تحویل درست می کنند و لذت می برند. در ادامه این مطلب طرز تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت به صورت کامل توضیح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو ساده و خوشمزه با سس گوشت
برنج
۲ پیمانه
رشته پلویی
۳ پیمانه
روغن و دارچین
به مقدار لازم
مواد لازم برای سس گوشت و گوجه خشک: 
 
پیاز ریز خرد شده
۱ عدد
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
زرد چوبه
۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
هویج خرد شده
۲ عدد
کشمش پلویی
یک پیاله
گوجه خشک
یک کاسه

مراحل طرز تهیه رشته پلو
ابتدا در قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاید. بعد از این به جوش آمد برنج را بشورید و به آب جوش اضافه کنید.
بعد از ۱۰ دقیقه رشته های پلویی را اضافه کنید و سریع آب کش نمایید.
در همان قابلمه روغن بریزید و روغن کمی دارچین بپاشید و سپس رشته پلویی را داخل قابلمه بریزید و دوباره کمی روغن روی برنج بریزید. اجازه دهید با حرارت کم دم بکشد.
در یک تابه پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه که گذشت و پیاز ها کمی تغییر رنگ داد، گوشت را به همراه ادویه ها اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
 در صورت نیاز آب اضافه کنید تا کاراملی شود، ۲-۳ دقیقه بعد هویج و گوجه خشک را هم اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید.
۴-۵ دقیقه بعد یک لیوان آب بریزید و اجازه بدید نیم‌ساعت بپزد.
بعد از نیم ساعت یک پیاله کشمش بریزید و دو دقیقه بعد آماده هست.
رشته‌پلو را بکشید، از سس گوشت روی آن بریزید و نوش جان کنید.