سس توت فرنگی یکی از سس های پایه و کاربردی در دسر هاست. اون شیرینی بیش از اندازه ی مربا رو نداره و ظاهر براقش (بخاطر وجود نشاسته ذرت) شکل نهایی دسرتون رو زیباتر میکنه.
روی انواع تارت ها، چیزکیک، وافل، فرنچ تست و کیک ها قابل استفاده ست.

برای یک لیوان از این سس به مواد زیر احتیاج دارید :
توت فرنگی نگینی خرد شده: ۱۰ عدد
🍋آب لیمو ترش: یک ق چ
شکر: دو ق غ (اگر توت هاتون شیرین نیستن، میتونین تا ۴ ق غ هم افزایشش بدین)
آب: یک سوم لیوان
نشاسته ذرت: یک ق چ
وقتی توت فرنگی ها با آب خودشون وشکر پخته شدن، آب و نشاسته رو باهم قاطی کنین و به مخلوط اضافه کنید ، ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا براق و غلیظ بشه.
به همین سادگی آماده میشه.
نوش جان.