در این مطلب طرز تهیه ۲ سس متفاوت و خومشزه را برای تان آورده ایم.
سس گیاهی یا وگان
مواد لازم:
نمک – کمی
آب لیمو – کمی (حداقل ۳ میلی لیتر)
شیر سویا – یک چهارم فنجان
روغن زیتون – نصف فنجان
طرز تهیه:
شیر سویا و آب لیمو را داخل مخلوطکن بریزید. مواد را هم زده و به تدریج روغن را اضافه کنید.
در نهایت، به مخلوط به دست آمده، کمی نمک بیفزایید.
داخل شیشه بریزید و در عرض سه روز مصرف کنید.
سس فلفل تند یا چیلی
مواد لازم:
فلفل قرمز- ۶ عدد
آب – یک لیوان
شکر – ۲ قاشق مرباخوری
سرکه سیب – یک قاشق غذاخوری
نمک – یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا آماده کنید. دانه های داخل فلفل را بیرون بیاورید و فلفلها را خرد کنید و به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با در بسته و شعله ملایم بگذارید تا بپزد تا وقتی که خوب نرم شود.با مخلوط کن دستی فلفلها را به حالت پوره درآورید (آب آن را جدا نکنید). از صافی درشت رد کنید و داخل ظرف شیشه ای بریزید. هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نماند. به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید.سس را در
شیشه ای در بسته، داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس خانگی با ترفندهای خوشمزه
محصولات بخش فروشگاه