هات داگ یکی از محبوب ترین ساندویچ هایی است که با انواع سس ها سرو می شود اما پرطرفدارترین سس هات داگ، سس قارچ است که طرز تهیه ساده ای دارد.

طرز تهیه سس هات داگ خوشمزه و معرکه در منزل
هات داگ یکی از پرطرفدارترین ساندویچ ها در جهان است که می توانید آن را سریع و راحت در خانه تهیه کرده و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید. یکی از سس های مناسب برای ساندویچ هات داگ سس قارچ است پس این سس را به روش سرآشپزان آماده کنید و از طعم بی نظیر ساندویچ هات داگتان نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص هات داگ
مواد لازم
میزان لازم
قارچ
۳۰۰ گرم
شیر
۱ لیوان
پیاز
۲ عدد
خامه غلیظ
۳۰۰ گرم
ماست چکیده
۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر
۲ قاشق مربا خوری
نمک، فلفل سیاه، کره، آب لیمو ترش
به مقدار مورد نیاز

آموزش طرز تهیه سس مخصوص هات داگ
برای تهیه کردن سس مخصوص هات داگ به روش زیر عمل کنید:

قارچ ها را به صورت درشت خرد کنید.
در ظرفی مقداری نمک، آب لیمو ترش و آب ریخته و قارچ های خرد شده را داخل آن ریخته و پس از نیم ساعت آبکشی کنید و بشویید.
درون تابه ای پیازها را به صورت ریز رنده کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا آبش گرفته شود.
در تابه مقداری کره بریزید تا پیازها با کره سرخ شوند.
قارچ ها را به پیازها افزوده و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
در مخلوط کن ماست و نیمی از خامه را بریزید و مخلوط کرده و شیر را هم کم‌کم به ماست و خامه اضافه نمایید تا یکدست شوند.
در این مرحله قارچ و پیاز را همراه پودر سیر، فلفل و نمک به مخلوط کن بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند.
پس از مخلوط شدن تمام مواد با هم مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
باقی خامه را به سس افزوده و بگذارید سس روی حرارت به غلظت لازم برسد.
درون نان باگت را به سس قارچ آغشته کنید.
پس از سرخ کردن هات داگ بلافاصله روی آن پنیر ورقه ای بگذارید تا با حرارت هات داگ آب شود.
هات داگ و پنیر را داخل نان بگذارید و برش های گوجه، کاهو و خیار شور را نیز روی آن قرار داده و نوش جان کنید.