در این بخش به طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام شاورما می پردازیم، در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.
مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ
ماست۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ تکه شده۱ کیلو
سیر۳ حبه
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
پابریکانصف قاشق غذاخوری
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری
روش طعم دار کردنِ مرغ
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.
مواد لازم برای آمادهسازی
سیب زمینی متوسط۴ عدد
نان نازک یا لواش۴ عدد
روغن به مقدار لازم
در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.
مواد لازم برای سس شاورمای عربی
ماست نصفِ پیمانه
تاهینی۱ فنجان
سس مایونز نصف فنجان
آبلیمو نصف فنجان
سیر له شده ۴ حبه
نمک و آب به مقدار لازم
رب انار سلیقه ای و به میزان دلخواه
طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورما
ابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.
سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود. بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.
شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.
اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛ سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید. برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!