طرز استفاده ظرف سنگی😍
چه مواد و وسایلی لازم داریم؟!🤔
دنبه گوسفندی ۱۵۰ گرم
دستمال
بریم سراغش😍
۱️⃣اول ظرف سنگی و بشور و بذار ۳-۴ ساعت کنار تا خشک شه
۲️⃣بعد دنبه بذار فریزر تا کاملا یخ بزنه بعد با رنده درشت رنده کن
۳️⃣بریز تو ظرف دنبه هارو و بذار رو گاز تا با شعله متوسط به روغن بیفته و اضافه های دنبه طلایی رنگ شه بعد بذار کنار تا سرد شه
۴️⃣از صافی ردش کن و روغن با دستمال خوب به تمام ظرف بمال و بذار تو آفتاب تا ۲۴ الی ۴۸ ساعت بمونه
✅✅✅نکته:
۱- با روغن حیوانی و روغن زیتون هم میشه اما دنبه خیلی بهتره
۲- بعد از هربار استفاده فقط با آب بشور و مواد شوینده استفاده نکن
۳- برای سرخ کردن استفاده نکن
۴- همیشه با شعله ملایم و حتما شعله پخش کن استفاده کن

منبع:  big.tasterr_new