چند تا دستور رو زیر و رو کردم تا یه دستوری باشه که همه تون بتونین درست کنین. این دستور کره زیادی نداره شیر هم نداره ولی طعم و بافت بهشتی داره
میتونین درست کنین و بذارین فریزر برای تغذیه بچه های گلتون.
.
پای سیب
سیب زرد پوست کنده ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرصاف
قالب کاغذی به تعداد لازم
کره (حتما هم دمای محیط باشه) ۷۵ گرم
روغن مایع پنجاه گرم(یک سوم لیوان)
پودر قند ۸۵ گرم
شربت بار غلیظ یا عسل یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین یک قاشق مربا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر رو از حدود ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
سیب پوست کنده شده رو حلقه حلقه برش میزنیم
تو یک بشقاب شکر و دارچین رو مخلوط میکنیم و سیب ها رو داخلش میریزیم و هر دو طرفش رو به مواد آغشته میکنیم.
بعد کره هم دمای محیط رو با پودر قند و وانیل با همزن حدود هفت دقیقه میزنیم تا جایی که رنگش کمی روشن شه و یکم حالت سبک پیدا کنه.
روغن مایع رو در دو مرحله بهش اضافه میکنیم.
میتونید بعد از این مرحله مواد رو با همزن دستی هم بزنین و یا مثل من با دور کند و در حد چند ثانیه هم بزنین.
شربت بار رو اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم هر تخم مرغ رو که اضافه کردیم هم میزنیم یکدست که شد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم تا آخر.
در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مواد الک میکنیم و با لیسک هممیزنیم تا یکدست بشه.
مواد رو میریزیم داخل قیف و کف قالبهای پای که کپسول کاغذی گذاشتیم از موادمون میریزیم و توی هر قالب یک ورق سیب میذاریم و بقیه مواد رو روی سیبها میریزیم میذاریم تو فر به مدت بیست دقیقه .
بعد از پخت میتونین روی کیکهای پودر قند بپاشین و نوش جان کنین
من با شکلات آب شده و پودر پسته و گل محمدی تزیین کردم.
منبع: somayeh.sanay