همه ما تاکنون اسم فالوده شیرازی را شنیده و آن را امتحان کردهایم اما فالوده کرمانی از آن دسته دسرهای ایرانی است که دست کمی از فالوده شیرازی ندارد و برای خنک شدن در روزهای گرم جزو بهترین گزینههاست.
طرز تهیه :
۱- نشاسته گل را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.۲- پنج پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید.
۳- نشاسته حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید.۴- بعد از ۱۵ دقیقه نشاسته پخته و مایع غلیظ می شود. بعد از ۳۰ دقیقه مدام هم زدن، مایه فالوده آماده است.۵- داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه آب و یخ یک آبکش قرار دهید. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه از آن رد کنید.۶- مایه را حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید.۷- سپس فالوده را داخل سبد بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید.
درست کردن شربت فالوده کرمانی
۱-شکر را به همراه آب جوش داخل ظرفی بریزید و آن را آن قدر هم بزنید تا کاملا حل شود. ۲-سپس عرق نعناع، عرق بیدمشک و گلاب را به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.۳- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید.
مواد لازم برای ۴ نفر :
آب جوش: ۵ پیمانه
نشاسته گل : یک پیمانه
آب سرد : یک پیمانه
یخ: به مقدار لازم
شکر : یک پیمانه
آب : یک پیمانه
عرق نعناع : یک دوم پیمانه
عرق بیدمشک : یک دوم پیمانه
گلاب : یک دوم پیمانه