یک پیمانه جو دوسر پرک رو ۸-۱۰ دقیقه تفت بدین
یک قاشق غذاخوری بادام خرد شده
۴ عدد مغز گردو خرد شده
۳ قاشق غذاخوری مویز
اضافه کنین و تفت بدین
وقتی تغییر رنگ داد،
۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
بریزین و یکم تفت بدین
۲/۵ قاشق چایخوری پودر کاکائو
یک قاشق چایخوری دارچین
اضافه کنین و یک دقیقه تفت بدین
در آخر عسل رو تو ۲ مرحله اضافه و مخلوط کنین
حرارت رو خاموش کنین و مدام هم بزنین
گرانولا را پهن کنید تا خنک بشه
داخل شیشه بریزین و به مدت طولانی داخل یخچال میتونین نگهداری کنین
روی نون کمی ماست بزنین
گرانولا ایلایس موز یکمم عسل
به به ،از طعمش هر چی بگم کم گفتم
نوش جان😍😍
منبع: digcheh