بادمجان شکم پر از غذاهای مجلسی که هر نقطه از ایران به یک سبک درست میکنن. امروز با سس رب درست کردم که خیلی هم محبوب هست.
شما به چه سبکی درست می کنید؟

مواد لازم
بادمجان: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ تا ۴ حبه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
اورگانو: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم

از صفحه meraj.hobbies