فوت و فن تهیه «بورک گوشت» خوشمزه در خانه
مواد لازم:
پیاز دو عدد متوسط
گوشت چرخ کرده حدودا ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
قارچ ورقه ای شده
گردو خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه ب همراه نمک
(من از زردچوبه،پودر سیر،پودر پاپریکا،پودر اویشن،فلفل سیاه استفاده کردم)
سیب زمینی آبپز شده دوتا سه عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی دوقاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
اول پیاز رو تفت بدین تا سبک تر بشه،بعد گوشت چرخ کرده رو بریزین خوب تفت بدین تا تغییر رنگ بده،به ترتیب فلفل دلمه‌ای خرد شده و قارچ ورقه ای شده،گردو خرد شده،ادویه و نمک،و سیب زمینی آبپز شده رو بریزین و همه مواد رو با هم تفت بدین،در آخرم رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنین ،در مرحله بعد دو ورق خمیر یوفکا رو بردارین،روشو به ی مقدار کره آب شده آغشته کنین،مواد گوشتی رو ب همراه پنیر پیتزا داخلش بریزین و رول پیچ کنین،انتهای رول رو با کره آب شده خوب فیکس کنین،روشونو با تخم مرغ زده شده بپوشونین،و مقداری کنجد بپاشین،
.
داخل فر با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه و یا داخل سولاردام با برنامه کانوکشن در دمای ۱۵۰ درجه ب مدت ۱۵_۲۰ دقیقه قرار بدین تا طلایی و برشته بشه و دیگه تمام

منبع: sweetheart_with_maryam