آموزش شیرینی چوروس

مواد لازم:
_ ٨٠ گرم کره
_یک قاشق غذاخوری شکر
_یک لیوان آب
_ یک پنس نمک
_یک لیوان آرد
_سه عدد تخم مرغ
_ کمی وانیل

طرز تهیه:
ابتدا شکر، آب، نمک و کره رو حرارت بزارید ترکیب کنید.
اجازه بدید به جوش بیاد.
زمانی که شرووووع به جوشیدن کرد ١ لیوان آرد رو اضافه کنید.
سریع ترکیب کنید تا خمیر جمع بشه حالا حدودا سه دقیقه خمیر رو پهن و باز کنید،در واقع بهش میگن داغ زدن.
بعد از داغ زدن منتقل کنید به ظرف دیگه تا از داغی بیفته و خنک بشه در این حین تخم مرغ و وانیل رو یه کوچولو بزنید بعد به طی سه مرحله به خمیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر کشداری داشته باشین.
بعد روغن رو داغ کنید با حرارت ملایم ماسوره بزنید، حتما حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه.
شکر و دارچین رو باهم ترکیب کنید بعد چوروس رو داخلش بغلتونین و با شکلات