فالوده شیرازی
مواد لازم :
رشته فالوده یا ورمیشل برنج ۱۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
گلاب ¼ لیوان
لیموترش
شرب البالو یا عرق نسترن
.
نکات مهم :
شربت نبابد خیلی غلیظ بشه و ۱۰ دقیقه حرارت ملایم رو به کم.
کلاب ۱ دقیقه بجوشه کافیه .
شربت و چند سری از فریزر در بیارین و هم بزنید تا حالت برفکی داشته باشه . نرم نباشه.
نودل و در حدی بپزین که کاملا پخته شده باشه ولی له نشه . ۱۰ دقیقه کافیه .
نودل و سرد به شربت اضافه کنید و آب نداشته باشه .
فالوده و بزاربن فریزر تا زمانیکه کاملا خودش و ببن ه میتونید دو دفعه هم بزنید این مرحله فریز

از صفحه مستر فودکس