مواد لازم 👇
هات داگ ( سگ داغ ) 🤣 ……….. ۱ عدد
پنیر ورقه ای گودا ………………… ۵ ورق
.
💥 برای سوخاری کردن 💥
آرد …………………………………. ۱ پیمانه
شیر ………………………………… ۱ لیوان
نمک و فلفل ………………………. به مقدار لازم
پاپریکا ……………………………. ۱ ق.چ
پودر سوخاری ……………………. به مقدار لازم
.
💥 برای سس 💥
سس مایونز ……………………… ۲ ق.غ
سس خردل ……………………… ۱ ق.غ
خیارشور ………………………… به مقدار لازم
آب لیمو …………………………. ۱ ق.غ
تموم 😊
نکته ۱️⃣
نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید
چرا ؟؟؟ چون مایع سوخاری بهش بچسبه
نکته ۲️⃣
این فینگر فود ، چون تخم مرغ نداره ، تو هوای آزاد به مدت طولانی هم میمونه
نکته ۳️⃣
هات داگ داخلش خام میمونه ؟
خیر ، مقداری پخته میشه اما اگر به این میزان از پخت عادت ندارید ، میتونید اول سرخ کنید هات داگ رو بعد ادامه مراحل رو برید .
منبع: @hassani.delish