شما کباب و چطور مزه دار میکنید ؟
سس مرینیت تشکیل شده از :
اسید + آنزیم + طعم دهنده ( گیاهان معطر، ادویه ها )+ روغن زیتون یا هر روغن مرغوبی .
اسید ها : انواع مرکباب ، سرکه ، ماست ، اب اناناس
آنزیم ها : گیاه پاپایا ، کیوی ، ریشه زنجبیل ، انجیر
طعم دهنده ها : سیر ، پیاز ، موسیر ، سس ووسشر ، سس سویا ، فلفل و ا ویه ها و سبزیجات معطر مثل رزماری ، آویشن ، جفعری ، ریحان ، گشنیز
مواد لازم مرینیت اولیه :
گوشت فیله یا راسته گوسفندی ۱ کیلو
پیاز خلالی ۴ عدد بزرگ
فلفل سیاه ½ تا ۱ ق.چ سر خالی.
مواد لازم سس مرینیت :
🧅 آب پیاز ⅓ پیمانه
زنجبیل تازه ۲ تا ۳ بند انگشت
🧄 سیر ۲ حبه
سس ووسشر ۳ ق.غ (قابل حذف)
روغن زیتون ⅓ پیمانه
نمک ۱ ق.چ
فلفل سیاه ⅓ ق.چ
🌶 فلفل قرمز ¼ ق.چ
تخم گشنیز اختیاری ۱ ق.چ
🍋دلیمو ترش تازه ۵ ق.غ
🫑 فلفل دلمه ای رنگی ۶ عدد.
سس چنچه :
آب پیاز ¼ پیمانه
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ تا ۴ ق.غ
نمک و فلفل قرمز م.ل
🥩 ابتدا گوشت ۲۴ ساعت در پیاز و فلفل در فریزر استراحت میکنه و بعد ۱۵ دقیقه تا ۲ ساعت در سس مرینیت میمونه . اگر از فیله استفاده میکنید بعد از ۳۰ دقیقه اماده پخت هست .
اندازه فلفل ها طولش ۳ انگشت و عرضش ۲ سانت
🛑 گوشت ماکسیمم ۳ ساعت در مرینیت میتواند بماند .
🛑 در حین پخت اگر رزماری داشتین به سس بزنید و روی گوشت بمالید .
🛑 از این سس مرینیت برای مزه دار کردن هر گوشتی میتوانید استفاده کنید .
🛑 اسید این سس مرینیت باید ⅓ کل مرینیت باشه .

منبع: mr.foodx