قارچ سوخاری رو اینجوری درست کنید قول میدم دیگه از بیرون نخرید با این روش روی قارچ دقیقا مثل بیرونیا پولکی میشه
مواد لازم برای قارچ سوخاری
قارچ
اردسفید
روغن سرخ کردنی
اب یخ
نمک وفلفل
پاپریکا واویشن
پودر سیر
کمی زردچوبه (درصورت تمایل )
میزان ادویه ها کاملا سلیقه ای هست
اول از همه قارچ ها روپوست میگیرم در رستوران ها اینطوریه که به هیچ عنوان قارچ رونمی شورن ،فقط پوستش رو میگیرن (مطابق فیلم که خدمتتون آموزش دادم)
آرد،پودر پاپریکا،پودر سیر،فلفل،نمک،اویشن که اندازه آن ها کاملا سلیقه ای وچشمی هست رو با هم ترکیب می کنیم داخل یک ظرف بزرگتر می ریزیم،(من تقریبا ۲لیوان ارد ریختم)اگر دوست داشتین قارچ رو بشورید بعداز پوست گرفتن سریع زیر آب بگیرید وخوب با پارچه خشک کنید و اگه وقت داشتین توی دمای
محیط روی قارچ ها باز بمونه تا آب اضافه آن بپره.بعد قارچ داخل آرد می ریزیم بعد داخل آب یخ بندازید وسریع بیارید بیرون بعد مجددداخل آرد میزنیم سپس مطابق فیلم ورزش میدهیم تا حالت پولکی به خودش بگیره (نوع ورز دادن در پولکی شدن تاثیر زیادی داره )دو تا سه بار این کار انجام میدهیم (در حد ۲-۳بار کافیه)بعد در روغن زیاد و داغ سرخ میکنیم .اگر قارچ سوخاری تیره خواستیم بیشتر سرخ میکنیم اگر روشن تر کمتر سرخ میکنیم ،هر چی بیشتر سرخ بشه لایه ی پولکی ترد تر میشه بعدش با سس دلخواه سرورش میکنیم .
نکته با حرارت بالا سرخ کنید و روغن داغ باشد که قارچ ها آب نندازه
مرحله زدن داخل آرد رو یک الی دوبار تکرار کنید در غیر اینصورت لایه اردی ضخیم میشه ودر اثر سرخ کردن سفت میشه
سس سیر
سیر ۲_۳حبه
سرکه نصف قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
نمک فلفل ب م ل
تمام مواد رو داخل میکسر یا مخلوط کن کن بریزید ۱_۲دقیقه بزنید تا سیرها له بشه ومواد باهم ترکیب ویکدست شه
ویدئو از : cook_alaviii