این قرمه سبزی بسیار متفاوت و امتحان کن تا از شر غذاهای تکراری راحت شی☺️بهت قول میدم عاشقش بشی

موادلازم:
سبزی قرمه محلی سرخ شده۱ لیوان پر
لوبیا چشم بلبلی۲/۳ لیوان خیس شده
مرغ سه تیکه
گوجه٢عدد
آبغوره یا آب نارنج به میزان لازم
بادمجان٣عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سبزی قورمه سبزی شامل جعفری،گشنیز،شنبلیله،تره و اسفناج هستش. این سبزیها رو تهیه کنید و پاک کنید و خوب بشورید و بعد از خشک شدن، خیلی خیلی ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید.

طرز تهیه:
مرغ و با زردچوبه و نمک طعم دار کنید و با روغن تفت بدید و بعد سبزی سرخ شده ی محلی رو بهش اضافه کنید که من از سبزی های محلی سرخ شده ی محصولات خودمون استفاده کردم که عطر بی نظیری داره😋آب جوش اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل و میذاریم یک ساعت مرغ و سبزی کامل بپزه.
لوبیای پخته شده رو بهش اضافه کنید و دوباره درب قابلمه رو ببندید.
تا خورشت آماده بشه گوجه و بادمجونارو سرخ کنید،بادمجونارو از یکساعت قبلش برش بزنید و با نمک تلخیشو بگیرید.

خورشتتون که یکم جا افتاد آبغوره یا آب نارنج و بهش اضافه کنید من یه حبه سیرم میندازم داخلش که عطر خوبی بهش میده. بزارید نیم ساعت دیگه با حرارت کم بجوشه تا به روغن بیفته و زمانی که خورشت کاملا جا افتاد,گوجه و بادمجونای سرخ شده رو به خورشت اضافه کنید‌ و ۱۰ دقیقه بهش فرصت بدید تا رو حرارت بمونه و بعد خاموشش کنید(یکم بادمجون و گوجه واسه تزیین روی خورشت نگه دارید.)
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.