قیمه بادمجون بیشتر دوس داری یا خورشت بادمجون؟؟

برای تهیه قیمه بادمجون ابتدا پیاز رو خرد کنید و یکمی سبک شد گوشت رو اضافه کنین🥩 من به ازای هر نفر دو تکه گوشت در نظر میگیرم
بعد زردچوبه و ادویه کاری بزنین و لپه رو اضافه کنین من به ازای هر نفر یه مشت لپه میریزم
رب گوجه هم خوب تفت بدین🥫 و دوساعت بعد غوره یا آبغوره همراه با پرک لیمو عمانی بریزین 🍋
بادمجون ها رو ماست مالی کنید وسرخ کنید و بیست دقیقه آخر همراه با گوجه وپودر دارچین به خورشت اضافه کنین نوش نگاهتون

ویدئو از ashpaz_sisi