بایه فوت کوزه گری بهت یاد میدم ماستی درست کنی که نه آب بندازه ونه از ظرف بریزه وخامه ای وغلیظ بشه واصلا هم طعم ومزش عوض نشه🥰
به ازای هر یک کیلو شیر یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو باشیر سرد مخلوط کنید وبریزید داخل ظرف شیر، بزارید روی حرارت واجازه بدید به جوش بیاد اگر شیر محلی استفاده میکنیدشیر رو بیشتر بجوشونید.وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید.تست کنید وقتی دمای شیر رو بادست تونستید تحمل کنید سه قاشق ماست رو به شیر اضافه کنید وبه طرف شیر اضافه کنیدکمی هم بزنید.
داخل ظرف مناسب که بهتره شیشه ای باشه بریزید وداخل قابلمه بچینید وداخل قابلمه رو آب جوش بریزید وروش رو دم کنی بزارید وبزارید سه تا چهار ساعت بمونه تا آب قابلمه سرد بشه وبعد شیشه هارو داخل یخچال قراربدید.
بعد از چهار تا پنج ساعت که خنک شد ماست آمادست.
حتما درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.
بهترین ماستی میشه که تا حالا درست کردید خیلی غلیظ وسفته🥰
نکته:
پودر نشاسته ذرت اصلا تو طعم ومزه ماست تآثیری نداره فقط ماست شما خیلی باکیفیت تر میشه😋
نوش جان❤️
منبع: @maryaam.tasty