ته چین مرغ اینقدر طرفدار داره گفتم حیفه آموزششو نذارم

مواد میانی :
سینه مرغ : یک عدد
پیاز برای پخت مرغ : یک عدد
زردچوبه و فلفل سیاه برای پخت مرغ : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
پیاز برای تفت دادن : یک عدد
زعفرون : دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
زرشک : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم تهچین:
برنج : ۳ پیمانه
نمک : دو قاشق چای خوری
تخم مرغ : یک عدد
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
ماست چکیده : یک لیوان
نمک، فلفل سیاه، دارچین : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
زعفرون غلیظ : نصف استکان
گلاب : دو قاشق غذاخوری
کره آب شده : ۵۰ گرم

مواد لازم روی تهچین:
خلال بادوم : ۵۰ گرم
خلال پسته : ۵۰ گرم
زرشک : ۳ قاشق غذاخوری
گلاب براب خیس خوردن خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
آب برای خیس خوردن خلال بادوم : نصف لیوان
آب برای خیس خوردن زرشک : یک لیوان
کره برای تفت دادن خلال بادوم و زرشک : ۵۰ گرم
زعفرون برای زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
شکر برای زرشک : یک قاشق چای خوری
گلاب برای زرشک : یک قاشق غذاخوری

ویدیو کامل ببین. توضیحات دقیقن. یه سری نکات هم برات مینویسم : حتما بادوم و زرشک خیس کن و بعد مثل ویدیو تفت بده. خلال پسته فقط توی گلاب خیس کن و نیاز به تفت دادن نداره.
برنج حتما دون بردار که وقتی با بقیه مواد مخلوط شد شفته نشه. برنج کمی از داغی افتاد با مخلوط به آرومی همبزن. ۴۰ دقیقه هم بذار با شعله کم دم بکشه و تهدیگش طلایی بشه. از کناره هاش معلومه اگه طلایی شد بردار. این تهچین عطر و طعمش بینظیره

ویدئو از persian_food_blogger