saberparsian
موادی که برا پخت این شیرینی جذاب نیاز دارید:
گردو خرد شده نصف پیمانه
آرد ۲۴۰ تا۲۵۰ گرم
روغن جامد ۱۱۳ گرم
پودر قند یک چهارم پیمانه
پودر قندی برای روکش مقداری

این مقدار ۲۰ تا۲۴ عدد شیرینی میده
گردو رو اول خرد کنید بعدا نصف پیمانه اندازه بگیرید .
از روغن صاف استفاده نکردما اشتباه نگیرید ،روغن جامده که شل و ابکی نیست
میتونید نصف به نصف کره با روغن جامد استفاده کنید
ورز دادن جمع شدن خمیر یکی دو دقیقه نهایتا زمان نیاز داره
خمیر احتیاجی به استراحت نداره

مرحله اول :روغن جامدو به همراه پودر قند هم بزنید تا رنگش روشن و بافتش پوک بشه .
سپس گردو رو اضافه و ترکیب کنید
مرحله ی اخر آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید و سپس با دست ورز بدید تا خمیر جمع بشه .
به توپک های ۱۳ تا۱۵ گرمی تقسیم کنید گلوله کنید و بچینید داخل سینی فر

سینی فر طبقه وسط حرارت از پایین
دمای فرهای گازی ۱۷۰
دمای فرهای برقی۱۵۰
توستر۱۴۰تا۱۵۰
مدت زمان تقریبی پخت ۱۵ تا۲۰ دقیقه

شیرینی تغیر رنگ خاصی نداره پس حواستون باشه ،فقط میزان خیلی کمی زیرش تغیر رنگ میده
بعد از خارج کردن اجازه بدید خنک بشه و بعد تو پودر قند بغلتونید

ویدئو از saberparsian