انجیرو هم میتونید کامل بزارید هم چهار قسمتش کنید هر یک کیلو انجیر من یک کیلو نیم شکر میریزم و نصف لیوان آب نارنج یا ابلیمو
دو ساعت زمان میبره تا کامل جا بیفته برای تستش یه مقدار از شربت بریزید تو یه بشقاب بعد بشقابو به حالت عمودی کنید اگه شربت سریع سرازیر شد یعنی مربا هنوز به قوام نرسید اگه مثل عسل آروم آروم اومد پایین یعنی باید خاموشش کنید چون اگه زیاد هم بمونه مربا مثل سنگ سفت میشه خنک که شد داخلش به دلخواه هر مغزیجاتی دوس دارید مثل گردو یا بادوم میتونید بریزید که قابل حذفه و تو ظرف دلخواه تا یکسال میمونه
امیدوارم درست کنید و صبحونه های دلچسبی رو کنار عزیزانتون نوش جان کنید🦋
دوستون دارم😘
آموزش مربای به و مربا هویج و البالو هم پستای قبلیم گذاشتم خوشحال میشم به پیجم سر بزنی و دنبالم کنی مرسی از همراهیت💗👇👇👇👇👇
منبع: @Fatimaaafoood
محصولات بخش فروشگاه
۱۰,۲۵۰,۰۰۰ تومان
۲۵۰,۰۰۰ تومان